Groot-Albanië voorbode herstel Ottomaanse Rijk?

Interessant, maar je moet altijd het grotere plaatje blijven zien. Door hun grote gezinnen hielden de Skipetaren zich meer aan de door Johannes Paulus II gepredikte sexuele moraal dan de Serven. Het is dan ook weinig verwonderlijk dat Johannes Paulus II migratiebeheersing een zonde tegen het leven noemde, op een lijn gesteld dus met abortus.

ReactNieuws

De droom van Erdogan en alle Turken

OttomanEmpireIn1683 Het Ottomaanse Rijk in 1683

 Het is geen geheim dat Turkije het Ottomaanse Rijk in zijn oude glorie wil herstellen en meer, het wil het uitbreiden tot heel Europa. Grote delen heeft het al in bezit via gehele stadswijken in talloze steden in de EU-landen, landen waar miljoenen Turken leven en zich zeer bewust van hun Turkse aard zijn en blijven.

De geografische restauratie van het Ottomaanse Rijk probeert men onder meer vanuit Albanië te organiseren. Albanië is een land met een bevolking die voor een groot deel bestaat uit afstammelingen van de Ottomaanse bezetters, ook al beweren ze ‘de ware Illyriërs’ te zijn. Dat laatste is totale onzin. De Illyriërs waren geen Kelten maar zouden zich er wel mee vermengd hebben. De Illyriërs die in de kustgebieden woonden, werden meer dan 2.000 jaar geleden uitgemoord door de Moorse zeerovers die de…

View original post 712 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s