Racial Volunteer Force

krankzinnig

(Door: Kemal Rijken)

De gemeente Den Haag wil een demonstratie van de openlijk neonazistische paramilitaire groepering Racial Volunteer Force (RVF) niet op voorhand verbieden. Dat heeft de gemeente aangegeven nadat het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) om duidelijkheid had gevraagd. Locoburgemeester Rachid Guernaoui (Hart voor Den Haag-groep De Mos) antwoordde op een brief van het CIDI dat de demonstratie vooralsnog niet verboden zal worden. Intussen zijn pro-Joodse burgers een handtekeningenactie tegen de gemeente en de komst van RVF gestart.

De RVF wil op 28 september demonstreren tegen ‘de zionistische schaduwmacht in Nederland’. Op Facebook worden alle aanhangers opgeroepen om naar de Hofstad te komen om voor de Israëlische ambassade te demonstreren. De neonazi’s noemen het appél van het CIDI ‘gratis reclame’ voor hun demonstratie en roepen medestanders op naar Den Haag te komen. ‘Kom ook in verzet tegen het zionisme en sluit je aan bij de antizionistische bevrijdingsstrijd!’ aldus een oproep op de Facebook-site van de RVF.

Bron: https://ejbron.wordpress.com/2019/09/04/krankzinnig-gemeente-den-haag-wil-anti-joodse-neonazi-demonstratie-niet-verbieden/

Commentaar: “de Facebook-site van de RVF.”

Leave a comment