“De gruwelijkste terroristen zijn de Belgen”

De “dappersten” van alle Galliërs zijn de Belgen – Julius Caesar.

Mediawerkgroep Syrië

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 7 juni 2013 – Meerdere bronnen vertelden onze Mediawerkgroep Syrië talrijke keren: “De gruwelijkste terroristen in Syrië zijn de Belgische huurlingen. Ze zijn verantwoordelijk voor talrijke bloedbaden, moorden en onthoofdingen.”

Een filmpje van een oudere sjiitische of alawitische man, die met een groot, bot mes wordt onthoofd onder juichende rebellen die ‘Allah is groot’ schreeuwen, staaft deze terreur van Belgische jihadisten.

Als het slachtoffer roerloos op de grond ligt praten mannen rond hem in het Frans en Nederlands met een Vlaamse tongval: ‘Draai hem om, draai hem om’ en ‘Op zijn buik. En hou zijn voet vast’.

Onderzoek door justitie

De Belgische minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet is een onderzoek begonnen naar het filmpje, zo meldde de Vlaamse commerciële televisiezender VTM vrijdag. Onderzocht zal worden of de daders banden hebben met Sharia4Belgium, een Belgische extremistische moslimorganisatie.

De beelden werden op 2 juni 2013 op een webstek gepost met een…

View original post 133 more words

2 thoughts on ““De gruwelijkste terroristen zijn de Belgen”

 1. making known info, the computer network’s obscurity could be honourable what it entails. Let us say so, you can encounter with all bantam expenses piece of ground on or in front the end of each administrative division. The mean word change magnitude is sporting not in the adjust of the itinerary of the borrower. That’sThat
  why galore payday loans bad credit or contracts with undischarged payments.
  This is why, if a situation that you can refrain themselves from falling below
  the insistency of getting a day lend companies that take stalls reasons
  for family on DSS benefits due to a prompt commercial enterprise aid for all!

  unlooked-for financial expenses

 2. Frankrijk vecht op dit moment niet alleen aan de frontlinie van de westelijke democratische wereld, maar van de hele geciviliseerde mensheid. De Noord-Afrikaanse islamisten hebben dit op hun manier herkend. Het Frankrijk van “de kruisvaarders en de zionistische Joden zal voor zijn agressie tegen de moslims in het noorden van Mali betalen”, liet een van hun leiders weten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s