‘Saudi Arabië en Nederland lijken meer op elkaar dan men denkt; geld gaat boven ideologie.’

eunmask

Ik heb nooit gedacht dat ik ooit naar een artikel op een islamitische site zou verwijzen, maar in heb (ondanks het risico dat ik misschien vele volgers hierdoor kwijt raak) toch besloten dit te publiceren!

De meest realistische beschrijving over de boycot van Saudi Arabië komt namelijk van een islamitische columnist, gepubliceerd op een islamitische site!
Afgezien van een paar zielige pogingen om banale kritische opmerkingen over Wilders te maken, moet ik (als non-islamfan) toch zeggen, dat ik het grotendeels met zijn visie op deze zaak eens ben (vooral de vetgedrukte tekst is 100% waar!)

SaudiAbu Suhayb, columnist schreef :

“Ik heb met open mond en enige irritatie naar het nieuws gekeken dat Saudi Arabië Nederland een soort handelsboycot wil opleggen. Reden: de beledigende sticker die de PVV-voorman heeft gemaakt. De eerste reactie van niet-PVV’ers straalt het balen uit. Balen dat deze uitspraken leiden tot…

View original post 746 more words

2 thoughts on “‘Saudi Arabië en Nederland lijken meer op elkaar dan men denkt; geld gaat boven ideologie.’

    1. Denk het niet. Overigens een leuke straf om het lezen van de Koran tegen te gaan. De Islam verbiedt immers euthanasie. Mijn Godsdienst niet…

Leave a comment