The Powers That Be are playing both sides

Magyarországot is súlyosan érinteni fogják a háború következményei, és sem a baloldal, sem a kormány nem a magyarok érdekeit nézi: Orbán Viktor bejelentette, hogy minden gazdasági szankciót támogatunk Oroszországgal szemben, amiről Brüsszelben döntenek, még akkor is, ha az a magyarokra nézve is hátrányos. A Mi Hazánk szerint csak a magyarok biztonsága és érdeke számít, nem fogadhatjuk el szolgalelkű módon Brüsszel parancsait.

I guess “science” means the Corona psy-op. And “far-right denial of science” means that the “Mi Hazánk” (Our Homeland) party has exposed the Corona psy-op and has been voted into the Parliament.

Again, Hungary is playing the antagonist in the NWO theater, against the more overt “woke” part of the global Communist revolution, along with the invited US Republican party and the whole “conservative idea”. And the more covert part of the Communist revolution is the “Fourth Industrial Revolution” within the “Great Reset”, which Hungary is heavily invested in. The Powers That Be are playing both sides.

Sources: gatesofvienna.net, mihazank.hu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s