Alarmistische Idioten

http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/slapende-isis-cel-verschuilt-zich-in-nijmegen-overheid-doet-niets

Als je denkt dat Rutte II hard ingrijpt zodra bekend wordt dat er een ISIS-cel in Nederland is vergis je je deerlijk.

In februari van dit jaar kwamen de Franse autoriteiten erachter dat er een grote ISIS-cel ‘slapend’ was in Düsseldorf en Nijmegen. De cel zou uit zo’n 20 jihadisten bestaan die op bevel van hogerhand wachtten alvorens aanslagen te plegen in Nederland en Duitsland.

In een Nijmeegs vluchtelingenkamp zijn leden van een slapende cel van terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) aanwezig geweest. Het ging om een groep van twintig mannen, verdeeld over Nijmegen en Düsseldorf, die klaargestaan zou hebben om een aanslag te plegen wanneer IS hun daartoe opdracht gaf. Dat heeft een overgelopen jihadist, de 28-jarige Saleh A., in februari verklaard tegenover de Franse politie.

Deze week zijn er daarom drie jihadisten opgepakt in Duitsland. Zij zouden deel uitmaken van de cel in kwestie en waren van plan om binnenkort een aanslag te plegen in het centrum van Düsseldorf, wat mij betreft één van de mooiste steden in Duitsland.

Je zou denken dat de Nederlandse autoriteiten daarom ook hard zouden ingrijpen. Helaas, niets is minder waar:

In Duitsland zijn afgelopen donderdag drie Syriërs gearresteerd die tot deze cel zouden behoren. Volgens de Duitse justitie wilden zij een aanslag plegen in een winkelstraat van Düsseldorf. In Nederland is niemand opgepakt in deze zaak, zegt een woordvoerder van het OM.

Er is dus niemand opgepakt terwijl de informatie van die Salah A. vrijwel zeker honderd procent klopt. Hij had de drie terroristen in Düsseldorf namelijk (min of meer) aangewezen… en was zelfs de leider van de cel. Hij weet dus waar hij het over heeft en heeft het bewijs geleverd.

Maar ja, stel je voor dat je fundamentalistische moslims voor het hoofd stoot door jezelf te beschermen. Dat moet je natuurlijk niet willen. En dus krijgen deze radicale psychopaten alsnog alle ruimte die ze nodig hebben om een aanslag te kunnen plegen, waar onschuldige Nederlanders (en Duitsers) dan het slachtoffer van zullen zijn.

Wanneer zal de regering nou eindelijk eens begrijpen dat we in een staat van oorlog verkeren met de Radicale Islam als ideologie, en met ISIS als terroristische organisatie? Wachten we dan werkelijk tot het te laat is en tientallen Nederlanders het gebrek aan moed van onze lezers met hun leven moeten bekopen?

Commentaar: De mensen van de Dagelijkse Standaard zijn een stel schadelijke stokebranden. De werkelijke oplossing van de problemen in Nederland begint met onder ogen te zien dat een eeuwige hel met gruwelijke folteringen en martelingen onmogelijk volledig kan worden uitgesloten. Deze episthemologische basis van ieder gezond verstand is gelegd door Cornelius Van Til.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s