Verwondering // ‘Stigmatiserende’ wetenschappen maken van elke overtuigde moslim een fundamentalistische vijand

“Op dat moment was ik toevallig omgeven door een paar prachtige moslima’s, ik keek rond en bedacht dat de helft van ons groepje dan onder die categorie zou vallen. ”

Inderdaad, vaak lekkere meiden.

“Stel dat de mujahideen van Al-Qaida, Taliban, Al-Shabaab, ISIS, Jabhatul Nusra en alle overige mujahideen groepen wereldwijd aan de poorten van Europa zouden komen, hier leven miljoenen moslims, er wordt zelfs geschat dat in heel Europa en VS meer dan 20 miljoen moslims leven, dan zullen we hen allemaal met open armen ontvangen, sterker nog door een interne revolutie tegelijkertijd met hen externe opening van deze landen, zal geheel het westen in een mum van tijd ingenomen worden en onderdeel van de islamitische staat worden, omdat de meerderheid van de ongelovige inwoners van deze landen niet militair getraind zijn, ze ze hebben enkel een aantal soldaten die niet direct kunnen strijden tegen de moslims en mujahideen, omdat ze te bang en te laf zijn. Daarnaast vallen al hun technologie, wapentuig, atoomwapens, mooiste auto’s, gebouwen, geld, mooiste vrouwen, vliegtuigen, alles als oorlogsbuit in onze handen, wat een mooie toekomstperspectief voor de moslim jeugd, of ze gaan daar heen en de overwinnende karavaan joinen of ze wachten hier op hen en praktiseren de islam zoals het hoort intern en extern als voorbereiding op hun komst.”

Commentaar: Als we ervan uitgaan dat er drie keer zo veel Moslims zijn als “Westerlingen” (=blanke niet-Moslims), wat een tamme schatting is, en geen rekening houden met de leeftijdsopbouw, kan maar hooguit één op de drie Moslims een blond, blauwogig, “Westers” meisje buitmaken, terwijl iedere “racist” drie Moslima’s kan buitmaken. En dat is alleen al het vrouwenvlees. De Golfstaten liggen vol met dure spulletjes en duur wapentuig waar ik ook wel trek in heb. Soennieten en Sji’ieten maken elkaar bij bosjes af, dus flink met hel en verdoemenis breekt hun geestelijke ruggengraat.

DE HEL IS EEUWIG!!! DE HEL IS EEUWIG!!! DE HEL IS EEUWIG!!!

Bleri Lleshi's Blog

nihadEen aantal dagen geleden bleek uit een onderzoek van Socioloog Ruud Koopmans dat de helft van de Belgische moslims ‘fundamentalistisch’ zouden zijn , moslims zouden joden en homoseksuelen wantrouwen en over het algemeen zouden zij xenofoob zijn.

Op dat moment was ik toevallig omgeven door een paar prachtige moslima’s, ik keek rond en bedacht dat de helft van ons groepje dan onder die categorie zou vallen. ‘Wij fundamentalistisch? Nee, echt niet!’, kwam er in mij op. In die reactie betrapte ik mijzelf meteen op het feit dat ook ik fundamentalisme heel even negatief percipieerde en de interpretatie van Koopmans onbewust overnam. Ik herpakte me, om het onderzoek nadien kritisch door te nemen… Het riep meteen déjà-vu gevoelens op. Een studie als deze die moslims stigmatiseert, is immers niet de eerste en zal vast ook niet de laatste zijn.

Want wat is in de eerste plaats het doel van een onderzoek…

View original post 795 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s