EEN STOK OM MOSLIMS TE SLAAN

“Stel dat de mujahideen van Al-Qaida, Taliban, Al-Shabaab, ISIS, Jabhatul Nusra en alle overige mujahideen groepen wereldwijd aan de poorten van Europa zouden komen, hier leven miljoenen moslims, er wordt zelfs geschat dat in heel Europa en VS meer dan 20 miljoen moslims leven, dan zullen we hen allemaal met open armen ontvangen, sterker nog door een interne revolutie tegelijkertijd met hen externe opening van deze landen, zal geheel het westen in een mum van tijd ingenomen worden en onderdeel van de islamitische staat worden, omdat de meerderheid van de ongelovige inwoners van deze landen niet militair getraind zijn, ze ze hebben enkel een aantal soldaten die niet direct kunnen strijden tegen de moslims en mujahideen, omdat ze te bang en te laf zijn. Daarnaast vallen al hun technologie, wapentuig, atoomwapens, mooiste auto’s, gebouwen, geld, mooiste vrouwen, vliegtuigen, alles als oorlogsbuit in onze handen, wat een mooie toekomstperspectief voor de moslim jeugd, of ze gaan daar heen en de overwinnende karavaan joinen of ze wachten hier op hen en praktiseren de islam zoals het hoort intern en extern als voorbereiding op hun komst.”

Commentaar: Als we ervan uitgaan dat er drie keer zo veel Moslims zijn als “Westerlingen” (=blanke niet-Moslims), wat een tamme schatting is, en geen rekening houden met de leeftijdsopbouw, kan maar hooguit één op de drie Moslims een blond, blauwogig, “Westers” meisje buitmaken, terwijl iedere “racist” drie Moslima’s kan buitmaken. En dat is alleen al het vrouwenvlees. De Golfstaten liggen vol met dure spulletjes en duur wapentuig waar ik ook wel trek in heb. Soennieten en Sji’ieten maken elkaar bij bosjes af, dus flink met hel en verdoemenis breekt hun geestelijke ruggengraat.

DE HEL IS EEUWIG!!! DE HEL IS EEUWIG!!! DE HEL IS EEUWIG!!!

sjonkritmeesterjournalist

Wat bedoelt Arnon Grunberg in zijn Volkskrant-Voetnoot eigenlijk, als hij schrijft dat islamitisch antisemitisme wordt gebruikt als een stok om moslims mee te slaan?

Is het ironie? Een filosofisch hoogstandje, alleen toegankelijk voor de doordenkers? Ik heb geen idee. En wat is trouwens het verschil tussen islamitisch antisemitisme en antisemitisme? Me dunkt, het riekt naar racisme.

Grunberg laat het daar niet bij, en stelt dat iedereen die beweert dat het 1933 of 1939 is, een chronisch gebrek aan historisch besef heeft of lijdt aan een extreme vorm van hysterie. Het zij zo. Ik lees Grunberg graag. Misschien is hij wat verward omdat zijn moeder is overleden. Hoe het zij, ik mis de logica.

Natuurlijk is het 2015, geen 1933. Is Nazi-Duitsland verleden tijd en lijkt Duitsland inderdaad een veilig land voor Joden. Laat het zo blijven. Ook Arnon Grunberg kan niet wegrelativeren dat radicale moslims het op Joden hebben gemunt…

View original post 56 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s