BEN IK EEN RECHTS-RADICAAL?

“August van den Boef”

Vriend van Alfred Vierling. Overigens is er geen reden al te bezorgd te zijn. De morele singulariteit staat ons te wachten, waar iedere moraal verdwijnt. Dus ook alle kritiek op Israël. Dan wordt het wie de grootste bommen heeft.

sjonkritmeesterjournalist

Aldus een lezer van het digitale forum De Correspondent: “…… het Gazacaustprobleem. Kunnen wij moord goed noemen omdat het een door Joden gepleegde moord is, is een Joods concentratiekamp dat Gaza heet wel goed omdat het door Joden werd gesticht?…….. Gaza is meer dan een probleem, het is het ultieme failliet van een in 1948 gekozen oplossing die er geen was”.

Waarop correspondent Karel Smouter reageert: “…….in grote lijnen ben ik het met je eens”.

De Vara-site, Joop.nl: Het voormalig Tweede Kamerlid voor GroenLinks, Bruno Braaksma schrijft ‘Verwarring in de discussie over Israёl’: “…..De diaspora van het Joodse volk begon al met de ondergang van het koninkrijk Juda in 586 voor Christus. Eigenlijk is er sinds die tijd geen sprake meer van een Joods volk, maar van veelal geassimileerde burgers met het Joodse geloof in talloze staten……” ……”Er is geen Joods volk binnen onze grenzen, net zomin als…

View original post 864 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s