Kinge Siljee

hell

 

Haat jegens moslims

Wat heeft Siljee gedaan om Van den Engels toorn te wekken? Helemaal niets. De broer zijn van Kinge Siljee, die op Twitter onder de naamFloripasDeLaban probeert in discussie te gaan met mensen die dagelijks hun haat jegens moslims, allochtonen, zwarten, bruinen, homo’s, vrouwen en mensen met een alternatieve levensstijl uitbraken op het Internet. Floripas blijft altijd beleefd en correct en brengt argumenten in, en die werken als een rode lap op een toch al dolle stier in de domrechtse arena.

Maar Siljee twittert niet en bemoeit zich niet met politieke discussies. Hij heeft helemaal niets met de internetactiviteiten van zijn zus te maken. Hij zat zich met zijn eigen zaakjes te bemoeien en toen kreeg hij opeens, dag en nacht, Robert van den Engel in zijn nek, die ervan overtuigd is dat Siljee de man achter het Twitter-account drsYell is.

Commentaar: Wat is de wereld toch klein. Ongeveer twintig jaar geleden, zij was zestien, ik was tweeëntwintig. Slimme, veelbelovende meid, die dus erg goed terecht is gekomen. Als zij werkelijk open staat voor discussie kan zij hier commentaar plaatsen. Ik predik immers onversneden nazisme en ben naast Andere Kijk de ergste site…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s