EU superstaat? Op MIJN religieuze voorwaarden!

http://frissekijk.info/de-europese-verkiezingen/

eu-europe-for-all-poster

Analyse door Frissekijk

Hoewel het goed is om te zien te de mensen tegen immigratie, tegen de internationaal opgelegde wetgeving en de EU stemden en het al helemaal mooi is dat de Joden zich zeer ontvreden tonen over dit resultaat, moet nationalistisch Europa zich bedenken dat we er nog lang niet zijn. Veel van deze “rechtse” partijen hebben Joodse leden en zijn openlijk filosemitisch. Daarnaast zijn hun oplossingen bij lange na niet radicaal genoeg.

Waar we wel op kunnen hopen is dat de grote vertegenwoordiging van anti-EU partijen in het Europese parlement zal leiden tot het opstappen van lidstaten en uiteenvallen van de unie.

Het idee van een unie klinkt op zich aantrekkelijk. Het is erg makkelijk dat we nu bij de Duitse en Belgische grens gewoon door kunnen rijden en daar met hetzelfde geld kunnen betalen. Ook is het natuurlijk een erg mooi streven om zinloze oorlogen tussen de Europese volken te voorkomen. De E.U. is daar echter niet het geschikte instituut voor. De E.U. is in haar kern diep anti-Europees. Het wil de Europese bevolking vervangen door een hersenloze bruine massa die enkel denkt aan genot en braaf knielt en zwoegt voor de Joodse afgoden, een 1984-wereld, waar iedereen die iets zegt dat de Jood niet aanstaat verdwijnt in een goelag.

Ook al zou immigratie geen rol spelen, dan nog verschillen de Europese lidstaten te veel van elkaar om met z’n allen een unie te vormen. Een beter alternatief, dat op veel steun kan rekenen van het electoraat, is een opsplitsing in een Noordelijke en een Zuidelijke helft. Een aantal jaar terug was het neuro/zeuro idee veel in het nieuws, weet u nog? Wat het beste voor het zuiden is zal ik hier in het midden laten, maar voor het noorden lijkt me een Noordelijke unie een prima idee. Deze keer geen E.U., maar een Nationaal-Socialistisch Groot-Germaans Rijk.

Commentaar: Ik heb geen problemen met één Europese superstaat, dus ambtenaren en andere bureaucraten hoeven niet bang te zijn voor hun baantje. Deze staat moet echter wèl worden ingericht volgens mijn Godsdienst. De Hel is eeuwig, de Hel is eeuwig, de Hel is eeuwig!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s