Doen wat we kunnen doen

http://www.anderekijk.info/doen-wat-we-kunnen-doen/

Wij leven in een donkere periode. Het land van onze voorvaderen wordt overspoeld door zwarte en bruine hordes en serieus verzet ertegen is afwezig. De Jood heerst als internationaal wezen door zijn media, financiële macht, het Holocaust-afpersingsprogramma en anti-nationalistisch chantagemiddel en door sleutelposities in overheden. Door de onophoudelijke Joodse propaganda heeft de overgrote meerderheid van ons volk de Joodse versie van de geschiedenis geïnternaliseerd, tot onze eigen ondergang.

Doen wat we kunnen doen. Was dat eerder schieten op de Bolsjewistische hordes, nu is het communiceren met onze volksgenoten.

Doen wat we kunnen doen. Was dat eerder schieten op de Bolsjewistische hordes, nu is het communiceren met onze volksgenoten.

Communiceren

Wat kunnen wij doen? De problemen lijken zo groot dat ze onoverkoombaar  schijnen.

Dat zijn ze echter niet. Wij zijn er vast van overtuigd dat de natuurlijke orde zal zegevieren. Het is enkel door massale, dagelijkse indoctrinatie op scholen en met de talmoedvisie dat de natuurlijke neigingen van het volk onderdrukt kunnen worden. Het is natuurlijk om afschuw te voelen over homofilie. Het is natuurlijk om boos te zijn op de massale kolonisatie van ons Europa. Ieder kind voelt uit zichzelf dat verschillen tussen man en vrouw en tussen rassen bestaan. Dat ieder gezin zijn huis heeft en ieder volk zijn land. Het is enkel wegens de voortdurende propaganda tegen deze natuurlijke ideeën dat veel mensen op dit gebied de weg kwijt zijn.

De natuur van iedere nobele ziel verlangt naar de waarheid. Toen wij ons bewust werden dat het standaard verhaal over de Tweede Wereldoorlog, over de boze Adolf Hitler en het kwaadaardige Duitse volk, over de Holocaust en de immer onschuldig vervolgde Joden niet klopte overkwam ons een gevoel van verontwaardiging. De media vertelt ons leugens. De scholen vertellen ons leugens. De overheid vertelt ons leugens. De beste leugens zijn halve waarheden, daarom worden ze door zovelen geloofd. De Joden werden natuurlijk vervolgd en gedeporteerd, maar onschuldig waren ze niet en genocide werd er ook niet gepleegd. De Geallieerden en de Joden hebben baat bij deze leugens  om zo hun eigen misdrijven, met name tegen het Duitse volk te rechtvaardigen, te bagatelliseren en in veel gevallen te verzwijgen.

Dit is een angstige realisatie. Je hele wereldbeeld draait, maar aan de waarheid ontkom je niet.

Ook al geloven wij in de goede afloop, een excuus voor niets doen is dat niet. Net zomin als wanhoop een excuus voor niets doen is. Er is werk aan de winkel.

Wat wij nu kunnen doen, moeten doen, is communiceren. Communiceren is wat onze tegenstanders iedere dag doen. Toen de Jood eind 19de eeuw voet aan wal zette in de Verenigde Staten was zijn voornaamste doel het monopoliseren van de pers. Toen Hollywood opkwam had de Jood binnen enkele decennia daar de boel ook stevig in handen. Disney was de enige grote filmstudio in niet-Joodse handen, totdat Walt Disney overleed.

Tijd voor de dagelijkse dosis indoctrinatie.

Tijd voor de dagelijkse dosis indoctrinatie.

Waarom deed de Jood dit? Waarom stortte hij zich niet op de spoorwegen, of op de kledingindustrie, of op de voedingswarenindustrie? Het antwoord is simpel. De massa media controleert de publieke opinie.

De meeste mensen denken niet zelf. Zij geloven wat ze zien op televisie en lezen in de kranten. Dit zijn overigens vaak intelligente mensen, maar zelf denken doen ze niet. Dr. William Pierce noemde deze mensen lemmings. Zij hebben hetzelfde wereldbeeld als de mensen om hen heen, hetzelfde wereldbeeld en dezelfde ideeën die in hun tijd en plaats in de mode zijn. Of hen nu wordt verteld dat de aarde plat is of dat de Duitsers miljoenen Joden vergasten met de dieselmotor van een buitgemaakte onderzeeboot enkel omdat de Joden een andere religie hadden, men gelooft het.

Communiceren tegen de lemmings heeft weinig zin. Wat wel kan is onze communicatie richten op de mensen die al min of meer zelf denken.

Mensen met een Andere Kijk

Steeds meer mensen zeggen hun vertrouwen in de systeem media en hun overheden op. De aanslag op het WTC op 11 september 2001 vormde hierbij een mijlpaal. De media en de overheid gaven geen verklaring voor de instorting van WTC 7 en verder zaten er nog veel meer haken en ogen aan het officiële verhaal. Daarna kwamen de oorlogen tegen Afghanistan en Irak, voor veel mensen is het duidelijk dat dit onder valse voorwendselen gebeurde. Gebeurtenissen als de revoluties in het Midden-Oosten, de financiële crisis en de onophoudelijke stroom van kolonisten naar Europa en andere blanke landen maken meer mensen sceptisch.

Het internet stelt mensen in staat eigen, onafhankelijke media te schrijven en te lezen. Dit heeft onder andere geleid tot een vergroting van de “Truth beweging”, van de “Anti-Islam beweging” en van de “Anti-Zionistische beweging”. Deze groepen bestaan allemaal uit mensen die ontevreden zijn met de ontwikkelingen in de maatschappij.

Het is erg belangrijk op te maken dat vooral de eerste twee, maar ook de laatste worden gedomineerd door Joden en Joodse belangen. Denk aan Alex Jones en zijn Joodse vrouw die altijd wijst naar een “internationale “nazi/Teutonische” elite”, aan E.J.Bron wiens site vol staat met Jodenvlaggen. De anti-Zionistische beweging doet ook haar best Joden als Norman Finkelstein in haar armen te sluiten om maar niet antisemitisch genoemd te worden. Een zielige poging, aangezien de meeste Joden anti-Zionisme gewoon als modern antisemitisme zien.

Ondanks al hun onafhankelijke denkbeelden geloven de meeste van deze mensen toch nog in het paradigma dat de systeem media ons iedere dag influisteren: “Holocaust, nazi=slecht, Joden=zielig, fascisme=slecht, Holocaust, 6 miljoen, tolerantie=goed, ras bestaat niet, Hitler=slecht, Duitsers = slecht, Holocaust“.

Veel mensen staan ontzettend kritisch tegenover alles wat de media ons voorschotelen, op het paranoïde af, maar accepteren de Joodse versie van de Holocaust en de Joodse versie van de Tweede Wereldoorlog en de Joodse visie voor de niet-Joden op ras als zoete koek.

Wij moeten deze mensen een alternatief bieden, een alternatief voor Geert Wilders, E.J.Bron, Micha Kat, David Icke, Gretta Duisenberg, Martin Vrijland en al de anderen.

Concreet Handelen

Wat kunnen wij nu concreet doen? In deze donkere tijd is het erg belangrijk dat wij de fakkel blijven doorgeven. Zeventig jaar na de Hemelvaart zag het er ook niet naar uit dat het Christendom de wereld zou veroveren. Toch is dat gebeurt door het werk van een kleine groep overtuigde en enthousiaste mensen. Europa gaat door een crisis. Een financiële crisis, een immigratie crisis, maar vooral door een identiteitscrisis. In deze crisis is het belangrijk dat wij het initiatief nemen en vorm geven aan een betere toekomst.

Europa in het jaar 2100.

Een betere toekomst: Europa in het jaar 2100.

Lezer Wolf911 schreef onlangs:

Het goede werk van Andere Kijk zal na 10 jaar toch niet meer dan een paar 1000 man overtuigd hebben, en in die tijd hebben we er weer 2 miljoen allochtonen bij.

Dat is waar. En ook al gaan morgen alle grenzen dicht, dan krijgen we er nog heel veel allochtonen bij door geboortes. De bevolkingspiramide van de Nederlander is erg ongezond. De bevolkingspiramide van de kolonisten is veel gezonder. Dit zal binnen afzienbare tijd leiden tot een blanke minderheid in eigen land. Wat weer zal leiden tot meer racisme, aangezien racisme niet het resultaat is van onwetendheid, maar van confrontatie met andere rassen. Men zal minder oor hebben naar de zalvende praatjes van politici, en dan zal het al helemaal te laat zijn om de problemen nog op te lossen via de stembus.

Blanke landen hebben een ongezonde bevolkingsopbouw.

Blanke landen hebben een ongezonde bevolkingsopbouw.

Hierom is het uiterst belangrijk dat wij het initiatief nemen. Er is grote kans dat wij binnen tien jaar een paar duizend mannen en vrouwen overtuigen. Wanneer deze duizenden op hun beurt ook een website beginnen of anderszins hun naasten informeren dan groeit ons bereik exponentieel.

Gezien de omvang van onze taak lijkt het onbegonnen werk. We zwemmen tegen de stroom op. Hoeveel uur Holocaust-propaganda en Multikulti-propaganda wordt er iedere dag wel niet uitgezonden? Wat brengen wij daar nu tegenover, een paar artikeltjes iedere maand, wat helpt dat nou? Natuurlijk zijn wij slechts een druppel op een gloeiende plaat, maar volgens onze tegenstanders toch een druppel te veel. Onze tegenstanders dulden geen oppositie.

Actief op Internet

Het internet is een geweldig medium. Zonder drukkerij, zonder iemands toestemming en volledig anoniem kunnen wij teksten publiceren die door duizenden mensen worden gelezen.

Het internet stelt ons in staat exponentieel onze andere kijk te verspreiden. Hoe meer websites wij hebben, hoe geloofwaardiger we overkomen en hoe meer mensen wij kunnen bereiken. Het is prachtig dat u reacties achterlaat op deze site, maar het is nog mooier wanneer u een eigen website begint. Tot nu toe laten wij hier ontzettend veel kansen liggen.

Het gaat ons erom de waarheid over de Tweede Wereldoorlog te brengen, het Germaanse volk te rehabiliteren en het Nationaal-Socialisme weer een legitiem alternatief te laten worden. Alleen het Nationaal-Socialisme bezit de innerlijke kracht om ons tegen onze tegenstanders te verdedigen en zo te kunnen overleven.

De focus van deze site blijft op het Joodse probleem en op de Tweede Wereldoorlog. U bent van harte welkom artikelen te schrijven over het Arabieren-probleem, de banken, of wat dan ook. Inzendingen blijven altijd welkom!

Binnen een jaar kunnen wij een hele serie van blogs, nieuwssites, fora en andere sites hebben. Om zoveel mogelijk resultaat voor onze inspanningen te verkrijgen kunnen wij ons concentreren op:

  1. Informatie voor kinderen
  2. Informatie voor mensen in de “Truth” beweging
  3. Informatie voor mensen in de anti-Islam beweging
  4. Informatie voor mensen in de anti-Zionistische beweging

Kinderen: Veel mensen zijn na hun 30ste te koppig om hun wereldbeeld aan te passen. Laten we geen energie verspillen aan eindeloze discussies met deze mensen. Wanneer de desintegratie van het Westen zich begint te versnellen en Europa een bruine meerderheid heeft zullen deze mensen toch te oud zijn. Mensen die ouder zijn maar al op de hoogte zijn van wat er speelt, voelt u zich niet aangesproken. Juist u kan met uw kennis bijdragen aan een betere jonge generatie.

In dit filmpje zien we hoe dhr. Aboutaleb, vertegenwoordiger van de Arabische bezettingstroepen in Nederland, een klas meeneemt naar kamp Westerbork. Aboutaleb is hier natuurlijk een brave goy “diepe ernst”, maar zoals u kunt zien zijn de meeste kinderen nog niet zo geïndoctrineerd met de Holocaust-cult. Het leuke blonde meisje op 1:00 bijvoorbeeld kan zich wel voorstellen dat de Duitsers “iets tegen de Joden wilden doen”. De Marokkaanse kinderen doen er al helemaal lacherig over, de laatste maakt zelfs een speelse Hitlergroet.

Deze kinderen kunnen nog van alles worden. Laat ze iedere dag Schindler’s List kijken en ze worden slaafse cultvolgers, laat ze eenmaal The Greatest Story Never Told zien en ze accepteren de leugens niet langer.

Truth-Beweging: Wat wij nodig hebben is een Nederlandstalige site die geheel is gericht op de Truth beweging. Schrijf over 9/11, maar vergeet niet Israël te noemen. Schrijf over de banken en de financiële crisis, maar noem ook wie er werkelijk achter zit.

Een van de dansende Israëliërs.

Een van de dansende Israëliërs.

Schrijf over de mensen die in Amerika zowel de Democraten als de Republikeinen in de zak hebben.

Ook in dit kader is wenselijk een Nederlandstalige sitegeheel en enkel gewijd aan de Holocaust. Het gaat erom mensen te informeren, niet om met ze in discussie te gaan.

Een door ons gecontroleerd Nederlandstalig forum is ook erg belangrijk. Sophia heeft dit al in de vorm van het Geuzenforum. Wij zijn erg verheugd dat ook Sophia hiermee voorwaarts wil en het niet zal laten verworden tot eindeloos op-en-neer gepraat.

Anti-Islam: Zoals bekend zijn wordt de anti-Islam beweging gedomineerd door Joden en Joodse belangen. Wij schreven hier eerder over in een artikel over de pseudo-nationalistische beweging en in een artikel over E J Bron. Het is hoog tijd voor een Nederlandstalige site die zich richt op de doelgroep van deze beweging, maar tegelijk ook de Jood noemt. De nadruk moet hierbij liggen op het probleem van de massa-kolonisatie vanuit het Midden-Oosten en de botsing van culturen. De Jood moet zo nu en dan ter sprake komen, maar niet te vaak, om mensen niet af te stoten. Israëlische vlaggen zijn uiteraard uit den boze. Een Prinsenvlag of een Kruisvaardersvlag past hier beter bij. Anti-Islamisten zijn vaak politiek “rechts” en staan eerder open voor raciaal denken.

De EDL, een andere pseudo-nationalistische organisatie die meer is begaan met de toekomst van Israel, dan met die van Engeland. Rabbijn Shifren grijnst terwijl het Engelse ras langzaam uitsterft.

De EDL  is meer begaan met de toekomst van Israël dan met die van Engeland.
Rabbijn Shifren grijnst terwijl het Engelse ras langzaam uitsterft.

Anti-Zionisme: Anti-Zionisten maken zich vaak druk om het lijden van de Palestijnen. Hoewel er nog een hele Arabische wereld is vol Arabieren en Europa niet meer vol Europeanen zit maken zijn veel Europeanen toch meer begaan met het lot van de Palestijnen dan met hun eigen lot. Veel van deze mensen zijn politiek “links” en verafschuwen de Amerikaanse oorlogen in het Midden-Oosten die voor Israël worden gevochten. Anti-Zionisten vergelijken Zionisten vaak met “Nazi’s”.

Het is nu aan ons een anti-Zionistische website te maken die deze mensen inlicht dat de Zionisten nog veel meer slachtoffers maken dan enkel Palestijnen. Men kan duidelijk maken dat Duitsland ook slachtoffer was van de Zionisten/Joden. De internationale Zionistische bende spande samen om Hitler, die losbrak van het internationale banksysteem, te vernietigen. “Linkse” mensen reageren vaak emotioneel op raciale argumenten, dus die kunnen hier het best worden vermeden.

Effectieve Propaganda

In een nog te volgen artikel zullen we aandacht besteden aan offline propaganda. Naast de voorstellen hierboven kunt u uiteraard ook eigen ideeën gebruiken. Laat het duidelijk zijn dat de situatie niet zo somber is als het vaak lijkt.

De beste propaganda ligt in het gebruik van feiten. Hiermee zullen we vanzelf de mensen die al een “andere kijk” hebben naar ons toetrekken. Als de media maar beschikbaar zijn. Niet iedereen zal zich aangesproken voelen door de toon van deze blog. Daarom is het belangrijk dat we dezelfde boodschap in verschillende vormen uitdragen, in de taal en beleving van de jeugd, in de taal en beleving van de “truthers”, etc.

Doe het niet voor ons, maar doe het voor uzelf, voor uw kinderen en kleinkinderen, voor uw land en volk en voor de toekomst van deze aarde. Wij zijn benieuwd naar uw werk!

Enkele Opmerkingen

Tot slot nog enkele opmerkingen.

Laten we onze energie niet verspillen aan discussies over het Christendom. het huidige Christen-Zionisme is duidelijk een dwaalleer. Het heeft geen zin om het over het Christendom in de middeleeuwen te hebben. Om het klassieke Protestantisme of Katholicisme door het slijk te halen is een belediging voor onze miljoenen christelijke voorouders die voor het behoud van hun christelijk geloof en de toekomst van Europa zijn gesneuveld tegen het Joods-Bolsjewisme.

Wat uw ideeën hierover ook zijn, er zijn belangrijker dingen te doen.

Ik ben voor vrijheid van meningsuiting zolang we het netjes houden, dus ik ga niets verwijderen, maar let u op de indruk die we maken op mensen die nog erg sceptisch tegenover het Jodenvraagstuk staan.

Waardevolle reacties op artikelen op deze site bestaan uit instemming, aanvullende informatie en uitleg aan mensen die het Joodse probleem nog niet inzien.

De laatste weken is het aantal reacties op deze site erg toegenomen. Het lukt ons helaas niet om op ieder bericht in te gaan. Vragen zullen we blijven proberen te beantwoorden, maar iedere vaste lezer die zich daartoe geroepen voelt mag dat ook doen.

Bedankt voor uw lezerschap, inzendingen en lezerschap!

Commentaar:  Mensen als Geert Wilders en mensen als Peter Edel moeten voortdurend aan mensen als Arnon Grunberg uitleggen dat ze geen mensen zoals Constant Kusters zijn. Alhoewel abortus toegelaten kan worden als er ook euthanasie is, kan door het over het algemeen ontbreken van goede euthanasiewetgeving op wereldschaal gesteld worden dat de huidige abortuspraktijk erger is dan de (mogelijk overdreven) Holocaust. Zelfs als we er vanuit gaan dat alleen Joden meetellen, dan nog zijn er aantal vergelijkbare gebeurtenissen. Volgens Joodse bronnen zouden de Amalekieten de eerste poging hebben gewaagd de Joden volledig uit te roeien. Dan komen de Romeinen, die grote aantallen Joodse kinderen in Torah-rollen levend verbrand zouden hebben. En natuurlijk de Rijnland-pogroms, waarbij Joden levend verbrand werden zonder eerst vergast te worden, alhoewel de kinderen vaak uit het vuur gehaald zijn om gedoopt te worden.

6 thoughts on “Doen wat we kunnen doen

      1. Sadly No, Use the online translater for a lot of languages, can read German, Serbo-Croatian and some Greek and French, want to get better at other languages, it is very useful.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s