Saoedi-Arabië heeft het Westen al te veel schade toegebracht

Breek het Wahhabisme, en de problemen lossen zichzelf op. Het zwakste punt van het Wahhabisme: het opsplitsen van de Tawheed in drie stukken; Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenschappen. Zij verliezen dus het argument tegen bijvoorbeeld de Christelijke Drie-eenheid. Dit betekent uiteraard eeuwige verdoemenis. Overigens beschouw ik kinderen van Nederlandse mannen en Saoedische vrouwen als volledig Nederlands. Als ik niet met Saoedi-Arabië afreken, zal Iran dat doen. De Islam vernietigt zichzelf in Syrië.

E.J. Bron

Screenshot_18

Prins Turki had goede contacten met Osama bin Laden

Saoedi-Arabië heeft zijn fundamentalisten in onze steden gebracht. We moeten het land daarom terugbrengen naar zijn echte proportie. Hoe? Koop niet langer olie van Saoedi-Arabië.

The Kingdom is een raadsel. Saoedi-Arabië is een ingewikkeld land. Een oliedom! Is Saoedi-Arabië een belangrijk land? Wat maakt een land in het Midden-Oosten en de wereldpolitiek belangrijk?

De criteria aangaande wetenschap, kunst, militaire macht en innoverende economische macht zijn hier niet van toepassing. De Saoedi´s zijn niet in staat om zelfs een mooie moskee te bouwen. Dat wordt bedacht en uitgevoerd door anderen.

Wetenschap is beperkt tot het lezen van de Koran en Koran-commentaren, op een niet-academische wijze. Innoverende economie? Ook dit is niet van toepassing op Saoedi´s: alles komt immers uit het Westen. Militaire macht? Hmm, dat heet daar de Verenigde Staten van Amerika.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s