Petitie voor een globale geboortecontrole

Hiertegen zal de Derde Wereld inbrengen dat het Westen veel meer consumeert en dus vervuilt. Er is echter een groep mensen die zowel zich razend snel voortplant, als in enorme luxe leeft; OLIESJEIKS.
Toch denk ik dat al met al euthanasie veel belangrijker is dan geboortecontrole. Dit beseft D’66 eveneens; zelfs radicaal-links moet Alexander Pechtold bewonderen.

E.J. Bron

Screenshot_9

Omdat voor ons de catastrofale demografische situatie, veroorzaakt door de ongebreidelde geboorte-Jihad van de moslims, een zaak van levensbelang is, willen we jullie attent maken op de link van onze nieuwe commentator Achim Wolf. Het gaat om een petitie, die ertoe oproept dat de wereldgemeenschap een rigoureuze geboortecontrole van alle landen eist. Natuurlijk hoeft men zulke geboortecontroles niet in te voeren in landen waar het geboortecijfer bijzonder laag is. In de landen van Europa hebben we zo´n geboortecontrole alleen nodig bij de Sinti en Roma en bij de moslims. Daarentegen is in Afrika, Azië en ook in Latijns-Amerika een algemene geboortecontrole een noodzaak, die men onmiddellijk zou moeten invoeren.

View original post 318 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s