Emo-haatbaard doet gebedje: ‘Slacht alle Joden af en vernietig de sjiieten’

Zoals ik altijd zeg, de spanningen tussen sjiieten en soennieten lopen op. Indien genegeerd, zullen de spanningen tussen soennieten onderling, d.w.z. tussen salafisten en moslimbroeders oplopen.

ReactNieuws

Volgens de klassieke media, de multiculturalisten en zovelen in ons onderwijs is de islam de ‘godsdienst van de vrede’. Het is dus altijd fijn even zo’n vredelievende zelf aan het woord te laten… Voor wie de onzin niet helemaal wil uithoren, onderaan de volledige tekst.

Mohammed Al-Zughbi:

“Oh Allah, bescherm Egypte tegen de manipulators en de verdorvenen. Bescherm het land tegen de criminele verraders en de criminele sjiieten.
Bescherm het land tegen de vervloekte joden. Bescherm het tegen de kruisvaarders [christenen] en tegen degenen die geen religie kennen. Oh Allah, bescherm Egypte tegen al uw vijanden.

Oh Allah, vernietig de vervloekte Joden. Oh Allah, jaag ze uit elkaar en dood hen allemaal. Verander hun kinderen in wezen en hun vrouwen in weduwen. Laat hen dienen als een waarschuwing.

Oh Allah, vernietig de Arabische heersers. Breng hen donkere uren, en toon de wonderen van Uw macht over hen. Oh Allah, laat…

View original post 346 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s