Crimineel No Border Camp in Rotterdam

Goede vondst: Gert-Jan van de Vaate. Persoonlijk vind ik dat er onderscheid tussen moslims en niet-moslims, en, wat gedurfder, onderscheid tussen mannen en vrouwen moet worden gemaakt.

ReactNieuws

Het jaarlijks rondreizend extreemlinks circus genaamd No Bordercamp is neer gestreken in de havenstad van Nederland: Rotterdam. Aanhangers van No Bordercamp hebben illegaal een terrein bezet in Rotterdam Zuid met circustenten, een caravan en wat kampeertenten. Dat kamperen zonder vergunning illegaal is maakt niet uit natuurlijk, zolang je maar van de juiste politieke kleur bent. De eigenaar van het terrein, bouwbedrijf BAM, heeft besloten het maar zo te laten voor een week. De activisten van No Bordercamp willen aandacht vragen voor de asieleisers die op dit moment Nederlandse gebouwen bezetten. Maar het kan altijd gekker natuurlijk: Ze eisen het weg vallen van de grenzen zodat elke gelukszoeker deze kant op kan komen..

Activisten op vrijdag even aan het bijkomen in de circustent.

Image

De regionale nieuwszender RTV Rijnmond doet vrijwel kritiekloos verslag van deze illegale bezetting. Woordvoerder Ron Vrij van het No Bordercamp meldde in een interview dat hij niet zo…

View original post 361 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s