Seks en de islam

‘Sjiisme is nog gevaarlijker dan naakte vrouwen.’ Daar kunnen we het helemaal mee eens zijn. Nogmaals, pornografie bedreigt het Islamitische verlangen naar hun “hemel”. Wanneer geven Moslims dat nou eens toe?!

E.J. Bron

Screenshot_13

Chams Eddine Zaougui

Je zou het misschien niet verwachten, maar Salafisten zijn geobsedeerd door seks. Er is niets wat hen zo drijft als seks. Ik heb het natuurlijk over hun panische angst voor wat zij zien als seksuele chaos. Overal zien ze tekenen van moreel verval.

Geen moeite is de Salafisten te veel om tegen die losbandigheid op te treden. In Tunesië verstoorden ze enkele weken geleden een universiteit omdat er gemengde lessen plaatsvinden. In Saoedi-Arabië maakte iemand van de beruchte religieuze politie een scène op een dansfestival voor vrouwen. En in Egypte maakte een salafistische politicus onlangs een nogal bizarre vergelijking: ‘Sjiisme is nog gevaarlijker dan naakte vrouwen.’ Daar heb je het weer: seks, het ultieme referentiepunt voor verloedering en achteruitgang. Ongelooflijk wat een vrouwelijk lichaam allemaal losmaakt bij Salafisten.

 

View original post 573 more words

2 thoughts on “Seks en de islam

  1. ja tuurlijk is het haraaam!! waarom moeten mannen dan zo snel mogelijk trouwen, om te vermijden dat ze aan hun eigen zullen beginnen ****** Geen onzin roepen als je nergens van afweet.Ze moeten juist trouwen om geen seks te hebben met het andere geslacht. Bijv vrouw is weken ziek. Man moet toch aan zij trekken komen. Dan kan hij in zo’n geval mastruberen en de vrouw ook.Hoe moeten ze anders aan hun trekken komen vreemdgaan? En je hebt genoeg arrogante mannen die alleen aan hun zelf denken erop en klaar. En de vrouw heeft ook behoeftes dan heb je keus uit 2 dingen mastruberen of vreemdgaan. Nou denk zelf dat de eerste de beste oplossing is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s