Gematigd antifascisme

http://www.anderekijk.info/mededeling/#comment-103

 1. Tegenvraag: bestaat er een gematigd antifascisme dat antisemitisme niet zo erg vindt, of is het MDI extremistisch? Als er een Liberaal Jodendom bestaat waarvan buitenechtelijke seks met Joodse vrouwen mag, waarom dan geen Liberaal Antifascisme dat wat luchtiger denkt over de holocaust? Is Ronald Eissens Ultra-Orthodox in zijn Antifascisme?

  • Er zijn zeker linkse anti-Israel groepen. Mensen die de Joden “nazi’s” noemen. Ook zijn er antisemitische Joden. Eissens en het MDI zijn zeker extreem en erg eenzijdig voor een organisatie die stelt onpartijdig te zijn.
   Wat de Joden denken zal me worst zijn, zij hebben hier niets te zoeken. Wat de antifascisten betreft hoop ik dat ze de Joden en hun plannen doorkrijgen.

   • Denk je dat de vrouw van Ronald Eissens Europees mtDNA heeft? Denk je dat hijzelf Europees mtDNA heeft? Als je fiets gestolen wordt, en overgespoten wordt in andere kleuren, is het dan nog je fiets?

    • Mooie analogie, van die fiets, maar in dit geval is het wat meer dan alleen het verfkleurtje. Eissens en zijn vrouw zien er behoorlijk Joods uit, maar misschien hebben ze gedeeltelijk blank DNA.
     Joden planten zich voort met andere rassen om zo beter te kunnen infiltreren en voor blanken of andere rassen door te kunnen gaan. Bijvoorbeeld, te veel vol-Joodse acteurs in Hollywood zou het publiek afstoten. Daarom zijn er veel half-Joodse acteurs, die er minder Joods uitzien, maar nog wel de genen hebben en de talmoedische opvoeding.
     Een wedervraag. Zou je een slokje durven nemen uit een gifbeker die voor de helft is aangelengd met water?

     • Als gif voldoende verdund wordt, leidt het tot weerstand. Denk aan antibiotica. Als het Joodse virus muteert, waarom niet de andere virussen?

Commentaar: Interessante discussie niet waar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s