Versierkunst

http://www.anderekijk.info/game-en-pua/

“Game” en PUA

Geplaatst op 30 maart 2013

Voor de niet ingewijden, een PUA is een pick up artist, iemand die goed is in het versieren van meisjes. “Game” is het hele scala aan technieken die deze PUA jongens ervoor gebruiken.

De laatste jaren is de PUA gemeenschap enorm gegroeid en georganiseerd. Het is een hele industrie geworden met e-books, CD’s, seminars van $1500 p.p. en vele internetfora.

Schade aan de Maatschappij

Deze PUA industrie heeft weinig meer met het traditionele versieren te maken. Spontaniteit en oprechte verliefdheid hebben plaatsgemaakt voor een puur zakelijke “numbers-game” van het lastig vallen van tientallen vrouwen, waarin lachjes, opmerkingen, strelingen etc. enkel tactieken zijn in een spel “to close the game” oftewel het meisje zo snel mogelijk in bed proberen te krijgen.

De zogenaamde Master of Pick Up goeroes, voornamelijk Joden -hier komen we zo op terug-, gaat het enkel om het verkopen van producten en het overdragen van hun kwaadaardige ideologie aan onzekere jongens en jongemannen. Het is een scam. Ze spelen in op de zwakte van hun klanten, op hun angsten en wanhoop nooit een meisje te kunnen scoren en op hun begeerte en lust een “pussymagnet” te worden. De Joden bieden hen allerlei geheime methodes aan, voor veel geld, die in de praktijk weinig waard blijken te zijn.

Ze willen je niet helpen, ze willen je alleen dingen verkopen. Ze zijn niet bijzonder goed met de dames, maar wel erg goed in marketing.

Jongemannen worden in de “PUA-community” aangemoedigd zoveel mogelijk oppervlakkige relaties en sekscontacten na te streven met allerlei meisjes. Het gaat meer om de bodycount dan om de kwaliteit van de relaties. Vrouwen zijn slechts lustobjecten en de meeste mannen zijn slechts AFCs (Average Frustrated Chumps), middelmatige gefrustreerde sukkels. Met het opleggen van dit wereldbeeld doen de Joden onnoemelijk veel schade aan de emotionele ontwikkeling van veel jongemannen.

De Alpha-man

De pick up goeroes zeggen dat jongens klootzakken moeten worden tegen meisjes; verwaande, egocentrische eikels. Dat zou zogenaamd “alpha” zijn en meisjes aan moeten trekken. Wel, arrogantie is geen bewonderenswaardige eigenschap en door met veel dronken soa-sletjes uit de disco te zoenen of mee naar bed te gaan ben je echt niet meer “alpha”. Echte mannen zien hun vriendin of vrouw als een waardevol persoon, en zullen hun best doen een toeverlaat en bron van kracht te zijn voor haar en voor eventuele kinderen.

In plaats van hun leven te wijden aan “Game” kunnen jongemannen hun energie beter gebruiken om zich te verdiepen in zaken die werkelijk wat betekenen. In het leven, in goede boeken, in cultuur, in een degelijke studie, in een gezonde relatie en in het beginnen van een gezin, in hun werk etc. Daar hebben de maatschappij en de jongemannen zelf veel meer baat bij.

Een Jodenlijst

  • Neil Strauss, journalist van het Rolling Stone magazine. Met zijn boek The Gamestond hij aan het begin van een enorme groei van de PUA community.
  • Ross Jeffries, eens “de vader van de PUA-beweging”, nu een vieze oude man. Hij heeft het vooral over Neuro-Linguistic Programming (NLP), een overgehypte methode waarmee je zogenaamd vrouwen in no-time kan verleiden, simpelweg door je woordkeuze.
  • David deAngelo, ondanks zijn naam is dit is GEEN romantische Italiaan die uit eigen ervaring met Mediterrane schonen spreekt. Nee, het is het pseudoniem vanEben Pagan, een Jood die erg goed is in marketing. Hij is de auteur van het e-bookdouble your dating, een dun boekje dat veel beloofd en weinig waarmaakt. Hij biedt ook vele seminars aan die hij opneemt en waarvan hij DVD’s en CD’s verkoopt.
  • Mystery, pseudoniem van Erik Horvat-Markovic. Een merkwaardig figuur die zich altijd raar kleedt om te “peacocken” (op te vallen bij de vrouwtjes). Hij is de auteur van the mystery method, ook al zo’n commercieel boekje dat de lezer van alles beloofd.

vlnr Eben, Mystery en Lalla, Ebens vrouw. Niet bepaald een”HB10″…

De PUA-industrie is vergelijkbaar met multi-level-marketing en andere wordt-snel-rijk scams. Iedereen kent die irritante advertenties van “Alleenstaande moeder verdient $500 per dag vanuit huis, klik hier“. Er wordt ingespeeld op greed en fear de boot te missen, er worden beloftes gemaakt en het product dat je ervoor krijgt is behoorlijk waardeloos.

 Waarom de Joden dit doen

Joden doen hun uiterste best werkelijk ieder aspect van de maatschappij te vergiftigen. Aan de ene kant vervuilen ze de vrouwelijke psyche met hun feminisme, vervolgens bieden ze door arrogante manwijven gefrustreerde jongens hun PUA-zooi aan.

En de Joden hebben hier heel veel baat bij. Ten eerste verdienen ze natuurlijk aan de PUA-industrie. Als je het nu nog niet door hebt, het is een ontzettend commerciële industrie waar ze je om de haverklap zooi proberen aan te smeren. Verder verdienen Joodse advocaten aan echtscheidingen en Joodse banken aan het toegenomen materialisme. Vrijgezellen die telkens op zoek zijn naar meer “status” om de vrouwtjes ervan te overtuigen dat ze “alpha” zijn geven meer uit, en lenen dus meer. Daarnaast leidt dit gevaarlijke PUA-wereldbeeld tot minder cohesie en binding in de samenleving en meer individualisme.  ”Diversiteit is onze kracht” zeggen de Joden, omdat wanneer iedereen alleen om zichzelf geeft de Joden de enig overgebleven samenwerkende groep zijn. Verder draagt de PUA-industrie ook bij aan de vernietiging van het traditionele gezin. Mensen trouwen later, gebruiken geld om mee uit te gaan of om spullen te kopen die “alpha” zijn, gaan meer vreemd, scheiden eerder, hebben minder kinderen en meer kinderen groeien op in gebroken gezinnen. Allemaal in het belang van de Jood, die het best gedijt in een individualistische, materialistische samenleving, waarin alles, hoe afwijkend ook, wordt geaccepteerd.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s